Schoenmode

Zoveel verschillende laarzen

laarzen

laarzenZoveel verschillende laarzen

Mijn tante en ik zijn officieel geen bloedverwanten maar toch hebben we een enorme overeenkomst: we zijn allebei verslaafd aan schoenen en dan specifiek laarzen. Ik dacht voorheen dat ik erg was maar mijn tante kan er echt nog veel meer van dan ik. Ik was daar laatst en toen vertelde ze dat ze een nieuwe kast had voor al haar schoenen en laarzen namelijk de garage. Deze zit vast aan hun huis en daar kun je via de keuken meteen in. Ze heeft daar 2 hele lange planken langs de muur gemaakt, nou ja eigenlijk heeft mijn oom dat gedaan, waar ze alles op kwijt kan. Ik was zo ontzettend jaloers want ik kan al mijn schoenen en laarzen helemaal nergens kwijt, mijn moeder zeurt altijd dat ze overal maar liggen maar ik heb gewoon simpelweg geen plek om ze allemaal netjes op te bergen. Ik heb de meeste schoenen van iedereen bij ons thuis en ze wil dat ik er een aantal ga weg doen, maar dat kan ik echt niet. Ik heb altijd bij schoenen en overigens ook bij kleren dat ik het niet weg wil doen omdat ik denk dat het toch ooit nog wel van pas komt ook al heb ik ze niet zo heel vaak aan. Ik hou met name van zomerlaarsjes, die zijn lekker goedkoop en luchtig en staan altijd leuk onder een kort broekje of een leuk jurkje. Wat mijn moeder ook zegt ik ga mijn laarzen echt niet weggooien.

Similar Posts