Cadeau

inbouw zwembad voor niets wetende vriend

Nu denk je al van wat? Een inbouw zwembad als cadeau, ja soort van. Dit vond een paar weken geleden plaats en vond het wel een leuk idee om hierover een blog te schrijven. Misschien een idee als je niet weet hoe je iemand moet verrassen. Nu is het wel zo dat veel lezers nu denken van ja maar een inbouw zwembad is niet zomaar een cadeau, maar met het juiste bedrijf kan dit cadeau niet te hoog in de kosten oplopen.

SONY DSC

Een zwembad, verrassing

Nu was het zo dat mijn vriend een paar weken weg moest voor werk, dit bracht mij op het idee om hem eens flink te verrassen. Mijn vriend had het er vaak over, soms grapjes maken maar soms ook echte gesprekken, een ingebouwd zwembad dat zou hij wel super chill vinden. Dus ik dacht wat nou als ik dat doe in deze paar weken. Gelijk had ik BodyFit ingeschakeld, ik wist van hun af want dit bedrijf is super! Als je dit bedrijf nog niet kent moet je echt even op hun site kijken want dit bedrijf is echt hét bedrijf voor zwembaden! Verder super service, goede samenwerking en een ingebouwd zwembad in een paar weken tijd, geen probleem!

Houten-zwembad1

Mijn vriend kwam thuis en wist niet wat hij zag, hij sprong met kleren en al erin en daarna gaf hij me een dikke knuffel. Zo blij als een kind was ‘ie, vanaf dat moment gaat hij na het werk even relaxen. Top dat BodyFit een zwembad als cadeau kan realiseren.

Similar Posts