Tuin

Ik zoek mijn tuinplanten online

Ik zoek mijn tuinplanten online

Sinds een poosje heb ik er een nieuwe hobby bij. Hoe het zit, zal ik je uitleggen. Ik ben een chaoot, in mijn hoofd loopt alles altijd overhoop en door elkaar. Daarom heb ik vaak een project nodig, waar ik al mijn aandacht op kan storten, zodat mijn gedachten en mijn acties gekanaliseerd worden. Dit is voor mij heel nuttig en komt niet voor niets, het is mijn houvast in het leven. Voor mijn vrouw is het wel eens vermoeiend, want ik kan maanden lang volkomen obsessief bezig zijn met iets, om het daarna weer abrupt af te wijzen, omdat ik iets nieuws heb gevonden. Mijn spanningsboog is nou eenmaal niet zo uitgerekt als bij anderen. Zij weet echter ook dat ze ervan moet profiteren als ik in zo’n bui zit, en het onderwerp van mijn obsessie ligt haar wel. Neem nou mijn nieuwste hobby, het tuinieren. Natuurlijk is het voor mijn vrouw van groot voordeel dat de tuin er beter uit komt te zien, en dus stimuleert ze me er gewoon lekker veel geld aan uit te geven. En dat terwijl ze bij mijn vorige hobby, trompet (leren) spelen, me aanraadde niet een hele nieuwe trompet aan te schaffen. Natuurlijk had ze gelijk, maar het is ook een beetje subjectief, dat blijkt wel weer nadat ze mij haar zegen gaf iets in de tuin te ondernemen. Hele middagen zocht ik naar tuinplanten online. Er bestaat een hele goede website waar je de tuinplanten online heel gemakkelijk bestellen kunt. Je hebt er een voorraad van wel duizenden verschillende planten waaruit je kiezen kunt, dus ik heb aan de hand hiervan een heel plan gemaakt voor de tuin, met bij elkaar passende planten en kleuren. Ik heb direct alle tuinplanten online besteld, want dat kan ook nog eens bij die site.

Similar Posts